dilluns, 29 de juny del 2009

Micacos al Concur7? I tant que sí!

Els Castellers de Badalona, anomenats "micacos" pel peculiar color de la nostra camisa, serem al VII Concurs de la Vila de Torredembarra, conegut com "Concur7" o Concurs de colles de 7, que organitzen els Nois de la Torre. Així ho va decidir l'assemblea que la colla vem realitzar el passat 20 de juny al nostre local.

I és que després després de la nostra absència en la passada edició del Concur7 per motius de calendari, aquest any la tècnica es va posicionar a favor d'aquesta diada, tot plantejant a la colla pensar en aquesta com una actuació molt important on portar els millors castells que poguem i que tinguem, sense disbrats. I la colla ho va recolzar emetent el 95% dels vots favorables.

Se que algunes colles es plantejaran anar allà a guanyar, inclús portant construccions que ni les han provat o bé que no les tenen encara. És una opció. Però naltres no ho farem. Nirem allà a plantejar la millor actuació possible dins les nostres possibilitats, perquè no ha de deixar de ser una diada com qualsevol altre, però en un ambient molt particular i amb 12 colles a la plaça.

Així doncs, ens veiem el 4 d'octubre a Torredembarra!