dilluns, 14 de juliol del 2008

Objectiu: reactivar el blog

Doncs sí, després de molt de temps innactiu, tinc l'objectiu de recuperar el blog ara que són vacances i puc moure'm una mica més i fer posts interessants. La veritat és que no era la meva intenció abandonar-lo, tot el contrari, volia dotar-lo de més vida. Per això volia introduir una sèrie de millores, però es van quedar en intents que van acabar per fer que desistís... Però ara el torno agafar i aniré fent a poc a poc aquestes millores (i no com fa uns mesos, que vaig intentar fer tot de cop).

En aquests mesos ha començat ja la temporada, una temporada que sembla estar molt boja. Colles grans que estan a la meitat de la taula, colles "petites" amb opcions de nar al concurs, una baralla frenètica per les darreres posicions que donen opcions a entrar en aquest,... A més, en tot això hi ha intervingut un factor que feia uns anyets que no es veia: la pluja. I és que un seguit de setmanes ha estat plovent en les diades. Algunes s'han hagut de cancel·lar, d'altres han hagut de ser suspeses a la meitat... I per sort, algunes s'han pogut fer (com la diada de la Festa Major de Badalona, que van caure quatre gotes però es va poder salvar), però algunes també s'han hagut de fer en llocs que impossibilitaven fer castells més grans, com la diada d'hivern d'Arreplegats o la Diada de Festa Major d'Esparraguera que després us epxlicaré.

Tot això ha fet que ara mateix la classificació estigui de la següent manera. O sigui que tot està obert de cara a les darreres setmanes abans de concurs, tant per l'accés com per veure com quedaran les posicions més altes, amb uns Castellers de Vilafranca forts, però no tant com altres anys i una Vella de Valls molt més forta que altres anys.

Pel que fa a Badalona, ha estat una temporada una mica irregular, on hem intentat fer els màxims castells de 7 possibles, però sense aconseguir que fossin a cada diada. Pel que fa a la gama més alta de castells, se'ns continua resistint el 5de7 a principi de temporada (tot i que ja l'estem assajant i properament podria sortir a plaça de nou), i pel que fa a la torre, alguns canvis semblen haver afectat a l'estrutura, que de moment està massa verda per portar-la a plaça, però esperem poder-la estrenar aquest any.

I bé, aquesta actualització era una mica per posar-nos en situació. En els propers dies penjaté les cróniques de les dues diades a les que he assistit aquest cap de setmana: Esparreguera i Premià.