dimarts, 7 de juliol del 2009

Diada de Front Marítim

Doncs aquest diumenge vàrem realitzar la penúltima actuació abans de vacances. Per segon any consecutiu, acudíem a la Festa Major del Front Marítim a realitzar una diada. Aquest cop, la diada va comptar també amb la presència dels Castellers de Rubí. La diada va començar amb bastant de retard, degut a que la ambulància va ser detinguda per la Guàrdia Urbana per atendre un accident i vem haver d'esperar a que pogués aparèixer a la Plaça.

La diada començà amb un Pde4 per cada colla simultanis (amb una estrena de segon d'en Xavi A, que ho va fer genial!). La colla local era l'encarregada d'obrir ronda. Degut a les numeroses baixes, es va haver de plantejar una diada de castells de 6. Per començar, presentaren un 4de6 prou lleig, que va perdre mides de segons ràpidament i que es tancà en excés de terços, havent-lo de treballar més del que seria normal en aquest tipus de construccions. En segona ronda, els de la camisa micaco van presentar un 3de6a que va ser treballat en algun moment, però que presentà millors mides que l'anterior i que es solventà sense problemes. A la darrera ronda, els badalonins van presentar un 3de6 que, aquest cop, no va suposar cap secret per ells i que mantingué unes mides perfectes en tot moment. Per acabar, van presentar 2Pde4 simultanis.

Per la seva banda, els Castellers de Rubí, per la seva banda, van intentar una diada similar a la que realitzaren ara fa una setmana per la seva diada d'anniversari, tot i la manca d'efectius. A primera ronda, presentaren un 3de6 que plantejà força problemes des de l'inici, perdent mides ràpidament des de segons i tancant-se els dossos fins a tocar-se espatlles a l'entrada de l'anxaneta, cosa que, malgrat fer l'aleta, no li va permetre fer la darrera passa, havent-lo de desmuntar. A la segona ronda, els vermells van presentar un 4de6 amb els mateixos problemes que abans i molt tremoladís que no va permetre pujar a la canalla, fent que , de nou, haguessin de desmuntar. Finalment, a la tercera ronda es van plantejar tornar a assaltar el 4. Tot i que en un principi semblava que pujava més segur, de seguida un segon va començar a patir, tot desquadrant el castell. Malgrat que la canalla ja era amunt, el bellugueig va fer que ordenessin baixar. Finalment, acabaren la diada amb un Pde4.

I després de la diada, platjeta, bany i pique de pilars aquàtics (que va guanyar Badalona amb un Pde3n :P

Una diada fluixeta, però que va servir per seguir treballant els castells de cara a la diada de Premià, d'aquest diumenge, amb Capgrossos de Mataró. Amb aquesta intencio, continuarem assajant avui dimarts i el proper divendres (amb pica-pica inclós aquest darrer dia), i , per tal de portar el màxim nombre de gent possible, convoquem a tothom que vulgui el diumenge a les 10.30h a l'estació de tren de Badalona a pujar en el "tren micaco"! SOM-HI TOTS, QUE ELS MICACOS TORNEM A PREMIÀ!!


Aquí podeu veure dues galeries de fotografies fetes pel Javito (que ja se li acaba la baixa de baix xD) i per l'Albert Aliaga.