divendres, 18 de juliol del 2008

Assaig especial de Capgrossos

Doncs ahir uns quants micacos vem fer un altre skamot, aquest cop per anar a veure l'assaig especial dels Capgrossos de Mataró. Després de reunir-nos la primera part de l'expedició a l'estació de Badalona, i de recollir a un altre membre a Mongat, vem arribar a Mataró, on, després d'una bona caminada, vem arribar al local de la colla de la ciutat (tot trobant-nos just abans als Xics i a un gracienc).

El primer impacte, el local en si. Un local impressionant, amb biblioteca amb ordinadors, sala de gralles insonoritzada i amb equip de música, un bar impressionant, vestuaris, sala de canalla (això sí que ho tenim) però al costat de la sala d'assaig, botiga, patis interiors.... De tot!

I bé, l'assaig pròpiament dit va ser genial. Grans proves i castells. Proves netes de la torre, del 5, del 4 i del 3, i després, les proves fortes: un 3de9f molt parat, 4de9f també prou bé (encara que amb el folre més bellugadís), dos 2de9f bastant moguts, un 5de9f encara verd... Però castells prou importants!

Bé, com veieu no és una crònica gaire acurada, però vaig amb una miqueta de pressa, així que us deixo un breu reportatge fotogràfic aquí.

1 comentari:

TRO(B/V)ADOR DEL SANT GRAAL ha dit...

Gràcies per la crònica i encantat de coneixer-et.Que poguem retrovar-nos a moltes diades.