dijous, 1 de novembre del 2007

Diada a Mollet

Avui tinc hiperactivitat blocaire, així que m'he decidit a penjar tot el que tenia pendent, i, després dels enllaços de Mallorca, seguiré amb l'actuació a Mollet que vàrem tenir els Castellers de Badalona.

Primer, cal dir que Mallorca ha passat factura. Tot i que hi ha hagut gent que ha tornat als assajos, molta gent sembla haver-se perdut pel camí. I això, en part, és el que ens va passar a Mollet, ja que només vàrem poder aplegar uns 50 castellers...

Els encarregats d'obrir les rondes eren els de la colla local, els Castellers de Mollet. Per a primera ronda, decidiren tirar un 3de6a, una construcció que darrerament s'està popularitzant, sobretot entre les colles petites i mitjanes. A segona ronda, els locals es decidiren per un 3de6 que tenen consolidat. Per l'última ronda, portaren a plaça el 4de6a. Per finalitzar, van fer un pilar de 4.

Pel que fa als Castellers de Badalona, vam haver de rebaixar molt el nivell de la diada. Es pensava en fer dos castells de 7 més el 2de6, de cara a treballar el 2de7 per la diada d'anniversari. Però la realitat no va tenir gaire a veure a causa de la manca de gent. Finalment, els castells que es van portar a plaça van ser el 4de6a (un castell més que dominat), el 3de6ps (que no havia estat assajat des de feia temps i amb unes quantes estrenes), el 2de6 (al que se li va teure el pis de dossos del 2de7) i el Pde5

Entre colla i colla, vàrem poder gaudir de l'actuació de la Nova Muixeranga d'Algemesí. Veritablement, va ser espectacular veure les seves construccions. Sento no poder fer una descripció de les figures que varen fer, però només recordo el nom d'una, la morera.

Bé, com heu pogut veure, no és que sigui una crònica gaire detallada. Certes decissions tècniques vàren fer que no estigués gaire pels castells durant la primera part de la diada i, després del 3de6ps tampoc a causa d'una petita lesió que em vaig fer al genoll esquerre.

Aquí teniu un recull de fotografies de la diada:

Àlbum de la Noe

Àlbum de la Carme (1)

Àlbum de la Carme (2)