dimecres, 17 d’octubre del 2007

Mallorca!

Doncs aquí estem, fent feina, ja que la Renfe no m'ha permés anar a la universitat (sí, hi volia anar, però només perquè avui tenia euskara xD). Però bé, situem ja el post, que no us explicaré pas el Cant V de la Ilíada (que és la feina que tinc xD).

Aquest divendres m'embarcaré junt amb gran part dels Castellers de Badalona (dic gran part perquè alguns han decidit anar amb avió el dia següent... pitjor per ells que es perden la festa!) cap a la bonica illa de Mallorca. Es pot considerar que és un viatge de plaer, però realment la nostra missió allà està clara: fer castells! I és que els Castellers de Mallorca ens han convidat a la seva diada. Així, ens esperen dos dies plens de festa, balls, música, viatges... però també ens espera molt de treball!

Treball perquè ens hem propossat una fita bastant important: repetir la millor actuació de la història de la colla, però aquest cop, a 248 quilòmetres de casa. Això suposa portar a la plaça mallorquina el 3de7, el 4de7a i el 5de7. Per algunes colles i per alguns castellers, això els semblarà poc, però a mi, veient el treball de la colla dia a dia, m'omple d'orgull. Som una colla mitjana, sí, però tots els castells que fem els fem amb molt d'esforç, treball i amb moltes ganes!

Tot i això, esperem que d'aquí poc poguem dir que aquesta no és la nostra millor diada, sinó la segona. El motiu? Ho podeu mirar al bloc de la Carol!

Salut!