dijous, 2 de juliol de 2009

VIIa Diada d'anniversari dels Matossers de Molins de Rei

El passat diumenge, els Matossers de Molins de Rei celebraren la seva VIIa diada d'anniversari, acompanyats pels Castellers de Badalona i els Castellers de Cerdanyola a la Plaça de la Creu, que es recuperava com a plaça castellera després de diversos anys.

Després de la ronda conjunta de pilars d'entrada (amb un Pde4 de cada colla simultanis), la colla local obrí la diada portant a terme un 3de6 que no presentà cap tipus de problema. A segona ronda, els de la camisa marró van presentar un 4de6, amb una rengla molt treballada degut a que un terç va perdre la mida per tenir els peus massa endavant. En tercera ronda, els de Molins varen realitzar el 3de6a sense cap problema. Per finalitzar l'actuació, van fer 2Pde4sim.

Els segons de la ronda vem ser els Castellers de Badalona. A la primera ronda, vem presentar un 3de7 que va pujar perfecte de mides tot i que la canalla va pujar molt lenta i no va ser fins a la descarregada que va patir una mica a nivell de segons. En segona ronda, els micacos vem presentar un 4de6a molt lleuger de cara a seguir preparant el 4de7a. A la tercera, aconseguíem el segon 3de6a, també força lleuger, tot seguint la feina de preparació per l'estrena del 3de7a. Per acabar, vem completar un Pde5 molt lleuger i parat, tot i la pujada lenta de l'anxaneta.

Els encarregats de tancar ronda van ser els Castellers de Cerdanyola, que van iniciar la seva actuació amb un 2de6 treballat en excès i que va perdre mides ràpidament a segons, afectant a tot el castell. A segona ronda, els verds van intentar un 3de7 molt més mogut que el de Badalona, però que s'estava defensant. Tot i això, ràpidament començaren els problemes, doncs un baix s'estava enfonsant i, amb ell, la rengla i, finalment, l'acotxadora va caure pel mig del castell, amb el que es va haver de desmuntar. En ronda de repetició, varen fer un 3de6 ben consolidat. En tercera ronda, els cerdanyolencs van fer un 4de6 que no va presentar problemes. Per acabar l'actuació, van presentar un Pde4.

En acabar l'actuació, després d'un cercavila, els Matossers de Molins de Rei van brindar-nos un molt bon pica-pica.

En definitiva, va ser una molt bona actuació, malgrat les nombroses baixes de darrera hora i no portar totes les camises que huríem volgut.

Aquí teníeu les fotografies de l'actuació realitzades per l'Ester: http://picasaweb.google.es/ester.gimenez.izquierdo/28Juny2009CASTELLSMOLINSDEREI#

I les de la tornada en autobús que va fer la Kidei: http://picasaweb.google.es/kidei1984/20090628MolinsDeRei