dimecres, 13 de maig de 2009

La diada de maig ja és aquí!

Doncs sí, una de les actuacions més importants de l'any està a la cantonada. La temporada, de moment, està sent prou bona. Malgrat les lesions que vem patir a principi de temporada i que ens han fet endarrerir la presentació a plaça d'alguns castells com el Pde5 i el 4de7a, en 5 diades hem aconseguit presentat 3 castells de 7, malgrat que en 2 d'elles actuàvem sols. A més, hem estrenat el 3de6a, un castell que no havíem fet mai i que té molt bona pinta de cara a pujar un pis. A més, a la nit de Sant Anastasi, vàrem ser capaços de tornar a fer el 3de6ps, un castell que no fèiem des d'octubre del 2007.

Aquestes dades, juntament amb la quantitat de camises que estem arrossegant (unes 100 a Guissona, per exemple), ens fan pensar en una gran diada de maig. La canalla està responent i pot ser que alguna s'estreni en castells de 7, i els assajos van a bon ritme, malgrat alguns contratemps en el 5de7, que tot apunta a que se solucionaran.

Així, una diada que es presenta forta per nosaltres, que a més, estarem acompanyats per dues grans colles com són els Minyons de Terrassa i els Castellers de Sants. Esperem que la combinació faci d'aquesta una diada per recordar!!

2 comentaris:

Laura ha dit...

ieei sóc la Laura de saballuts que tinc blog!! t'agrego!!(K)!

Unknown ha dit...

Apreciats companys,
a partir d'ahir teniu un nou espai a la xarxa dedicat el món casteller. Aquest blog, Joan Sol, l'home casteller neix fruit de la seva vida dedicada el fet casteller. Amb ell i trobareu anècdotes, històries i vivències d'aquest Vilafranquí considerat la camisa castellera més antiga de la ciutat.
Joan Sol que va començar a fer castell a Valls va ser clau a l'hora de fundar la colla dels Verds i posteriorment els Xicots de Vilafranca.
El blog que està dedicat a tot el món casteller i teniu el vostre enllaç amb el vostre color de la camisa.
A partir d'avui teniu una nova plataforma per aquelles cròniques que ens vulgueu fer arribar.
www.joansol.blogspot.com
Atentament,
Mar Roca i Sol
- neta del Sol-